Image Alt

Atelierul Nostru

Atelier31 este mai mult decât un studio de creație – este o poveste a mireselor care știu să viseze

Comunitate

Colegii noștri din atelier sunt pregătiți să vă ofere nu doar un produs finit de calitate, cât și o experiență inedită de construire a propriei rochii. Pe lângă îndemânare, talent și imaginație, ei vă vor putea împărtăși pasiunea pentru vestimentațiile de nuntă și o prietenie călduroasă.

Comunicare

Te înțelegem! Capacitatea de a empatiza cu dorințele tale ne ajută să croim exact rochia la care visezi. Comunicăm sincer, iar eforturile noastre sunt ancorate într-un singur ideal: fericirea din marea zi.

Identitate

Știm că viitoarea ta rochie este o oglindă a identității tale. Ea va fi unică, specială și cel mai important, perfectă pentru tine. Ea te va personifica și va transmite celorlalți energiile și emoțiile potrivite -- va deveni simbolul propriei identități.

Pricepere

Noi înțelegem croitoria ca pe un meșteșug inovativ și plin de culoare. Rețeta noastră implică finețea materialelor, execuția precisă și sârguință în elaborare. La final, perfecțiunea detaliilor încununează întregul efort.

Personalizare

Orice idee ai avea, noi suntem aici să ascultăm! Putem încerca o abordare naturală, fancy, provocatoare, elegantă, toate cu posibilitatea de a individualiza până și cel mai mic aspect. Nu-i așa că sună splendid?

Sună-ne acum la 0737.529.001 sau completează formularul de mai jos pentru a discuta mai multe despre rochia pe care ți-o dorești!